آِیا عوارض ناخوشایند خوردن بیش از حد بادمجان را میدانید؟ | تغذیه سالم

آِیا مشکلات ناخوشایند خوردن زیادتر از اندازه بادمجان رو می دونین؟

تغذیه

بادمجان میوه گیاهی کوتاه و یه ساله س که در طبخ غذاهای جور واجور به کار میره. پوستی رنگی داره که هنگام پوست کندن دست رو مشکی می کنه.

یه دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت:بعضی از بیماران علاقه زیادی به بادمجان دارن اما مداومت به خوردن بادمجان مخصوصا بدون رعایت اصول طبخ کم آسیب، می تونه مشکلات ناخوشایندی هم به دنبال داشته باشه که سوزش دهن و بروز آفت از مشکلات شایع اون هستش.

یکی از مشهورترین خوراکیهایی که به سودازا بودن شهره یافته, بادمجانه، اول باید دونست که سودازایی بدین معنا نیس که باید اونو از لیست غذایی حذف کرد, بعضی از بیماران علاقه زیادی به بادمجان دارن اما مداومت به خوردن بادمجان مخصوصا بدون رعایت اصول طبخ کم آسیب، می تونه مشکلات ناخوشایندی هم به دنبال داشته باشه که یکی از مشکلات شایع به دنبال خوردن بادنجان، سوزش دهن و بروز آفته.

راه های کاهش مشکلات و سودازایی بادمجان

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت:بادمجان پوست کنده یا باپوست رو چهار قسمت کنین داخل اونو با خلال سوراخ سوراخ کنین و به لایه داخلی و خارجی اون نمک بمالید و روی هم بچینید و بذارین دو الی سه ساعت در آب سرد بمونه تا آب مشکی و تیز طعم شه، بعد اون آب مشکی رو دور بریزین و دوبارهً روی اون آب بریزین تا مراحل قبل طی شه, تعویض آب رو ادامه بدین تا دیگه آب مشکی نشه و تیزی بادمجان کم شه, می تونین به جای چهار قسمت کردن، بادنجان رو ورقه ورقه کنین و روی اون نمک بمالید و مراحل قبلی رو انجام بدین.

ایشون بازم اضافه کرد:پس از پایان مراحل خیساندن، قطعات بادمجان رو بشورید و با گوشت بره یا بزغاله یا مرغ جوون چاق و روغن گاو تازه با کمی آب طبخ کنین یا در روغن بریان کنین و بعد از بریان شدن در اونو بذارین و زمان بدین تا ترکیبات اون خوب پخته شه, می تونین قطعات بادمجان رو بدون گوشت هم با روغن گاو تازه بریان کنین و مراحل قبل رو طی کنین تا خوب پخته شه.

ایشون گفت:پس از پخته شدن، خورش حاضر شده رو با سرکه یا آب انار, اناردان, گلپر, کرویا و امثال اینا طعم دار کنین؛ این طعم دهنده ها هم به اصلاح و رفع مشکلات کبدی بادمجان کمک می کنن.

.

منبع :

پاسخی بگذارید

بستن منو