مواد لازم میکس تخم مرغ و گوجه فرنگی:
- تخم مرغ: ۴ عدد
- گوجه فرنگی: ۳ عدد
- فلفل سبز: ۳ عدد
- روغن زیتون: ۱ قاشق سوپ خوری
- کره: ۱ قاشق سوپ خوری
- فلفل قرمز (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه میکس تخم مرغ و گوجه فرنگی :
تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی با همزن بزنید. پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آنها را نگینی خرد کنید. فلفل سبز را حلقه حلقه برش دهید. کره و روغن زیتون را در تابه گرم کنید. فلفل سبز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید و گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید تا مواد به مدت چند دقیقه بپزند. تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید. هنگامی که تخم مرغ سفت شد، داغ سرو کنید.
کوفته تخم مرغ
میزان سرو: ۶ عدد
مواد لازم کوفته تخم مرغ:
- تخم مرغ: ۷ عدد
- سیب زمینی (پخته): ۴ عدد
- پیاز (کوچک): ۱ عدد
- فلفل قرمز: ۱ عدد
- روغن زیتون: ۱ قاشق سوپ خوری
- برگ جعفری (خرد شده): ۲ قاشق سوپ خوری
- آرد: به مقدار لازم
- پودر سوخاری: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته تخم مرغ : هر ۶ عدد تخم مرغ را آب پز کرده و پوست آنها را جدا کنید. سیب زمینی های پخته را پوست کنده و رنده کنید. پیاز و فلفل قرمز را ریز خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید. ظرف را از روی حرارت بردارید. سیب زمینی پخته رنده شده را اضافه کنید. برگ جعفری ریز خرد شده، یک تخم مرغ باقیمانده، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید. مقداری آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر سفتی حاصل شود.
گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید. آنها را در پودر سوخاری بغلتانید. سپس به سینی فر انتقال دهید.سینی را حدود ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کوفته ها بپزند. سپس آنها را از فر در آورید و گرم سرو کنید.